Als je plannen veranderen, kun je op elk moment een deskbird-boeking annuleren voordat deze is afgerond. Door te annuleren maak je de ruimte vrij voor je collega’s en blijft het kantooroverzicht up-to-date.
1. Een boeking annuleren
Via het tabblad Boekingen:
- Ga naar Boekingen en kies Aankomend.
- Zoek de boeking die je wilt annuleren.
- Klik op het prullenbak-icoon of kies Boeking annuleren.
- Bevestig de annulering wanneer daarom wordt gevraagd.
💡 Wil je meerdere boekingen tegelijk annuleren op het web? Selecteer ze met de selectievakjes, klik op Boekingen annuleren en bevestig in het dialoogvenster met Boekingen annuleren. Geannuleerde boekingen kunnen niet worden hersteld.
Via het tabblad Boeken:
- Navigeer naar de datum van de boeking in het tabblad Boeken.
- Klik op je boeking in het linker zijpaneel of op het vloerplan.
- Kies Boeking annuleren en bevestig.
2. Wat gebeurt er na annulering
- De ruimte komt direct weer beschikbaar voor andere collega’s om te boeken.
- De boeking wordt verwijderd uit je lijst met Aankomende boekingen.
- Als inchecken is ingeschakeld en je niet binnen het incheckvenster incheckt, kan je boeking door deskbird automatisch geannuleerd worden — je hoeft dan zelf niets te doen.
💡 Zet push- of e-mailmeldingen aan in je Meldingen instellingen om incheck herinneringen te ontvangen en te voorkomen dat boekingen per ongeluk via automatische annuleringen verdwijnen.